Hodnocení obchodu

5,0 146 hodnocení
5
144x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lada Kývalová | 24.11.2022
Vstřícné a milé jednání při komunikaci, dodání bez závad, spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážená paní Kývalová, velice děkujeme za hodnocení. Těší nás především Vaše spokojenost s poskytovanými službami i dodaným zbožím. Vždy se snažíme našemu zákazníkovi poskytnout profesionální servis při zpracovávání zakázky a nezklamat vloženou důvěru.
Avatar autora | 22.11.2022
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Velice děkujeme za hodnocení a podporu našeho obchodu.
N Avatar autora Načeradský | 22.11.2022
Jednoduché objednání rychlé dodání- absolutní spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Načeradský, velice děkujeme za hodnocení a podporu našeho obchodu. Jsme velice rádi, že veškeré naše služby vedly především k Vaší spokojenosti, která je pro nás vždy prioritou.
JM Avatar autora Josef Martecik | 17.11.2022
Super jednání, rychlé odeslání. Vše jak má být.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Martečík, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že vše vedlo především k Vaší plné spokojenosti a to je pro nás vždy to nejdůležitější.
JF Avatar autora Jiři fischer | 17.11.2022
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Fischer, velice děkujeme za krásných 5 hvězdiček a bude nám velkým potěšením i další naše spolupráce.
JF Avatar autora Jiři fischer | 15.11.2022
dobrá komunikace rychlá doprava vše v pořádku již dvakrát jsem koupil u této firmy jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Fischer, velice děkujeme za hodnocení a velkou podporu našeho obchodu. Je nám velkou ctí s Vámi spolupracovat a velmi si vážíme Vaší důvěry.
LV Avatar autora Ludek Vasa | 14.11.2022
Dobrá komunikace. Dodání do týdne.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Váša, velice děkujeme za hodnocení. Těší nás především Vaše spokojenost s poskytovanými službami našeho obchodu i termínem dodání.
MG Avatar autora Martin Gerstberger | 13.11.2022
Skvělá komunikace
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Vážený pane Gerstberger,velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Těší nás především Vaše spokojenost s našimi službami i s dodaným zbožím.
R Avatar autora Roman | 11.11.2022
Skvělá spoluráce, ochota a vstřícnost. Nepatrná chyba byla okamžitě řešena náhradní dodávkou na účet odesílatele. Doporučuji spolupráci s touto společností.
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Velice Vám děkujeme za hodnocenía doporučení našeho obchodu. Vážíme si toho, že i po menší komplikaci jsme neztratili Vaši důvěru a vše nakonec vedlo především k Vaší spokojenosti, což je pro nás vždy na prvním místě.
D Avatar autora david | 11.11.2022
je to poprvé co vkládám hodnocení, ale nedalo mi to… objednávám si zboží skoro každý den, ale takový přístup jsem ještě nikdy nezažil. objednal jsem omylem jen přidavný modul k regálům a do 20min po zaplacení mi volala moc příjemná slečna která mě na to upozornila, doporučila mi ještě k objednávce přidat důležité věci a poslala mi dodatek k zaplacení. ihned mě upozornila že toho mají skladníci hodně a tak musí mojí objednávku odeslat až další týden, což mi nevadilo a počítal jsem s ní další týden. ihned v pondělí mi volala opět slečna s tím že mi potvrdila odeslání objednávky a omluvila se za zpoždění, takový přístup jsem nikde jinde nezažil a musím říct že mám chuť objednat další zboží jen kvůli tomu, abych tento eshop podpořil. moc děkuji a přeju hezký zbytek dne!!
Avatar autora (Administrátor) 25.11.2022
Velice děkujeme za krásné hodnocení. Velmi nás potěšila a zahřála Vaše pochvala se spokojeností s naší firmou, především s prací naší operátorky. Pro každého zákazníka se vždy snaží poskytnout ty nejlepší služby a ne jinak tomu bylo I u Vás. Prioritou naší firmy je nezklamat důvěru našeho zákazníka a zajistit 100% servis, který povede vždy k maximální spokojenosti nejen s dodaným zbožím, ale i prací našeho personálu. Ještě jednou Vám moc děkujeme za podporu našeho obchodu a bude nám velkým potěšením opět v budoucnu vyhovět Vašim požadavkům.
K Avatar autora Křelina | 11.11.2022
Avatar autora (Administrátor) 11.11.2022
Vážený pane Křelina, velice děkujeme za hodnocení a důvěru našeho obchodu. Velice nás těší Vaše spokojenost s našimi službami.
Avatar autora Jan Čubrda | 7.11.2022
Skvělá komunikace, doprava podle požadavku.
Avatar autora (Administrátor) 8.11.2022
Vážený pane Čubrda, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Jsme velmi rádi, že i přes současné velké vytížení našich skladníků se podařilo Vaši zakázku expedovat v co nejkratším možném termínu a že veškeré naše služby vedly především k Vaší spokojenosti.
ZI Avatar autora Zdeněk Imbr | 7.11.2022
Spokojenost, super jednání.
Avatar autora (Administrátor) 8.11.2022
Vážený pane Imbr, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Těší nás především Vaše spokojenost s našimi službami.
JF Avatar autora Jiří Fischer | 29.10.2022
Avatar autora (Administrátor) 8.11.2022
Vážený pane Fischer, velice děkujeme za plný počet hvězdiček a těší nás Vaše spokojenost s dodaným zbožím.
JF Avatar autora Jirka Fischer | 27.10.2022
skvělá komunikace rychlá doprava jsem se zbožim spokojen .děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 8.11.2022
Vážený pane Fischer, velice děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jsme nezklamali Vaši důvěru a všechny naše služby vedly především k Vaší spokojenosti.
RT Avatar autora Roman Tihelka | 25.10.2022
Skvělá komunikace. I po zaplacení zboží z eshopu jsme byli upozorněni, že můžeme ušetřit zvolením jiného řešení regálů. Maximálně doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2022
Vážený pane Tihelka, velice děkujeme za hodnocení. Vždy se snažíme zákazníkovi poskytnout ty nejlepší služby, mezi které patří samozřejmě i optimální návrh řešení nejen praktičnosti regálových sestav, ale i možné úspory nákladů. Jsme velmi rádi, že i pro Vás vše vedlo ke spokojenosti s naším obchodem.
ZT Avatar autora Zora Tichá | 23.10.2022
Velká spokojenost s obchodem, vynikající komunikace s paní Kulčárovou i v době její dovolené v zahraničí. Pokud bude potřeba, opět zvolíme Váš obchod.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2022
Vážená paní Tichá, velice Vám děkujeme za hodnocení a důvěru našeho obchodu. Paní Kokošková (Kulčárová) chce vždy našemu zákazníkovi maximálně vyhovět rychlým zpracováním zakázky a nejinak tomu bylo i u Vás, kdy si i o dovolené našla chviličku na práci, tak aby náš zákazník byl spokojen. Bude nám velkým potěšením, v případě zájmu, navázat další spolupráci.
P Avatar autora Perr | 23.10.2022
Spokojenost, komunikace , doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2022
Vážený pane Perr, velice děkujeme za hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s našimi službami.
H Avatar autora Hana N. | 20.10.2022
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2022
Velice Vám děkujeme za hodnocení a důvěru. Jsme velmi rádi, že vše vedlo k Vaší spokojenosti.
O Avatar autora Olda | 7.10.2022
Milá a ochotná paní Kulčárová, vše vysvětlila, poradila, profesionální a slušný přístup k zákazníkovi. Zboží naprosto v pořádku, bez chyby, kvalitně zabaleno a označeno, že je v zásilce sklo. Děkuji za obchod.
Avatar autora (Administrátor) 27.10.2022
Velice děkujeme za hodnocení a projevenou důvěru, kterou jsme nezklamali. Paní Kokošková (Kulčárová) svým individuálním přístupem ke každé zakázce vždy našemu zákazníkovi poskytne 100% servis při návrhu řešení. Velmi nás těší Vaše spokojenost s našimi skladníky i dopravcem. Toto hodnocení je pro nás velkou odměnou za dobře poskytované služby našeho obchodu.