Hodnocení obchodu

5,0 52 hodnocení
5
52x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Č Avatar autora Čapek | 20.1.2022
Paní Kulčarová byla příjemná, po zaslání objednávky mne kontaktovala a hned jsme doplnili chybějící součástky aby vše bylo v pořádku. Kéž by bylo takových příjemných lidí více.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Vážený pane Čapek, velice děkujeme za hodnocení a těší nás především Vaše spokojenost. Vážíme si Vaší důvěry a jsme rádi, že jste využil naše služby. Pro paní Kulčárovou, jako majitelku, je Vaše pochvala velmi cenná. Vždy se snaží svému zákazníkovi navrhnout efektivní variantu řešení, ráda poradí s doplněním pro bezpečnost a správnou funkčnost regálových sestav. Těšíme se na případnou další spolupráci.
S Avatar autora Svojanovský | 20.1.2022
Velice příjemná komunikace a po internetové objednávce, hned telefon, kde mne upozornila paní Kulčárová co jsme ještě zapomněli objednat ,aby to 100% fungovalo.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Vážený pane Svojanovský, velice děkujeme za hodnocení obchodu a především nás těší Vaše spokojenost s našimi službami. Individuálním přístupem ke každé zakázce se paní Kulčárová snaží navrhnout vždy to nejlepší řešení pro zákazníka a případně zvolí vhodné varianty nebo doplnění pro perfektní funkci regálů. Vážíme si spolupráce a rádi v ní i nadále budeme pokračovat.
ZN Avatar autora Zdeněk Narovec | 19.1.2022
Na paní je spolehnutí. Problém s dopravou nakonec vyřešila tak, že nám zboží sama dovezla.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Vážený pane Narovec, velice děkujeme za hodnocení. Bohužel se vyskytl problém s dopravcem a jelikož vzdálenost do Vaší firmy nebyla velká, zavezla paní Kulčárová komponenty osobně, pro urychlení dodání zásilky. Vážíme si Vaší důvěry a spolupráce.
LD Avatar autora Lenka Dürnfelderová | 18.1.2022
Jsem maximálně spokojena, p. Kulčárová zajišťuje TOP zákaznický servis. Můžu všem vřele doporučit !!!!!
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2022
Vážená paní Dürnfelderová, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše spokojenost našich služeb. Pro paní Kulčárovou, jako majitelku firmy , je Vaše pochvala především odměnou a moc si jí váží.
PK Avatar autora Pavla Klomfarová | 15.1.2022
Naprostá spokojenost. Paní Kulčárová to s námi neměla vůbec lehké, pořád jsme něco měnili, ale jelikož je skvělá, tak nám vždy vyhověla a několikrát upravovala. Moc jí za to děkujeme. Náš obchod je i díky ní pro nás dokonalý a zákazníkům se moc líbí. Určitě mohu spolupráci jen doporučit !!!!
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Vážená paní Klomfarová, velice děkujeme za krásné hodnocení a za využití našich služeb. Bylo nám potěšením s Vámi spolupracovat a rádi jsme navrhly nejlepší řešení pro váš obchod. Těší nás především Vaše spokojenost s finální podobou a přejeme Vám mnoho spokojených zákazníků.
JH Avatar autora Jan Hlavín | 14.1.2022
Za mě super, byl jsem kontaktován a společně jsme upravili objednávku, aby vyhovovala požadavkům. Děkuji.
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Vážený pane Hlavín, velice děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost s našimi službami je pro nás prioritou a rádi jsme vyhověli Vašim požadavkům.
JM Avatar autora Jana Majerová | 11.1.2022
Skvělé jednání
Avatar autora (Administrátor) 17.1.2022
Vážená paní Majerová, velice Vám děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste využila naše služby. Těší nás především Vaše spokojenost s našimi produkty.
L Avatar autora Libi22 | 7.1.2022
Rychlé jednání , perfektní maximální spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Velice Vám děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost se službami a produkty je pro na nás na prvním místě. V případě zájmu nám bude potěšením další spolupráce.
JB Avatar autora Jan Bartoš | 7.1.2022
Velmi dobrá komunikace, profesionální přístup k zákazníkovi, bezproblémové dodání zboží a veškeré dokumentace. Za mě 5 hvězdiček.
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Vážený pane Bartoš, velice Vám děkujeme za hodnocení. Těší nás především Vaše spokojenost s nabízenými službami naší firmy.
Avatar autora LESY ČR s.p. | 29.12.2021
Velmi spokojeni. Rychlé jednání. Vše OK. Kvalitní zboží.
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Velice děkujeme společnosti LESY ČR za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojeni s kvalitou regálového systému i nabídkou našich služeb.
A Avatar autora Armenak | 20.12.2021
Perfektní jednani s paní Kulčárovou. Nakupují uz po druhé a vzdy vše na profesionalni urovni. Dekuji
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Vážený pane Armeňák, velice děkujeme za hodnocení a dosavadní spolupráci. Vaše spokojenost je pro nás prioritní a rádi Vám opět poskytneme naše služby.
H Avatar autora Hájek | 20.12.2021
Velmi spokojen, perfektní komunikace, kvalitní zboží.
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Vážený pane Hájek, velice Vám děkujeme za kladné hodnocení a využití našich služeb. Těší nás především Vaše spokojenost a v případě dalšího zájmu nám bude potěšením i další spolupráce.
KP Avatar autora Kaplan Petr | 16.12.2021
Jsem velice spokojen. Už dlouho jsem se nesetkal s takovou ochotou. Skvělá komunikace a ochota. Hned po objednávce, začala komunikace ohledně zboží a doporučení dokoupení materiálu. Paní na svém místě. Jen tak dále. Zboží bylo doručeno rychle. Mockrát děkuji a hodně úspěchů v Novém roce. S pozdravem spokojený zákazník P.Kaplan
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Vážený pane Kaplan, velice Vám děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste využil naše služby a především nás těší Vaše spokojenost. Individuálním přístupem se snažíme vyhovět a nabídnout nejlepší řešení pro zákazníka.
KB Avatar autora Karol Bauml | 11.12.2021
Naprostá spokojenost .
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Vážený pane Bauml, velice Vám děkujeme za hodnocení a těší nás Vaše spokojenost s našimi službami.
Y Avatar autora Yuriy G. | 9.12.2021
Perfektní jednani s paní Kulčárovou. Nakupujeme uz po treti a vzdy vse na profesionalni urovni. Dekuji
Avatar autora (Administrátor) 9.1.2022
Velice děkujeme firmě Vape Shop za kladné hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vážíme si naší spolupráce, ve které Vám i nadále budeme rádi k dispozici a ochotně poskytneme naše služby.
MM Avatar autora Marian Mrnuštík ( LOŽISKÁŘI.CZ ) | 28.11.2021
Spolupracovali jsme již vícekrát a paní Kulčárová je naprostý profesionál, před prvním nákupem jsem poptal více firem, pričemž z Wexty mi přišla nabídka nejrychleji, za nejvýhodnějších podmínek a hlavně srozumitelná i s komplet výkresy. Ochotně se mnou po telefonu doladila rozměry, barvy a nějaké úpravy. Dokonce sama navrhla úpravu délky jednotlivých regálů, tak abychom ušetřili. Nyní již nikde nepoptáváme a rovnou zasíláme objednávku do Wexty.
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2021
Vážený pane Mrnuštík, velice děkujeme za krásné hodnocení. Individuálním přístupem ke každé zakázce se snažíme našemu zákazníkovi poskytnout co nejvýhodnější alternativu. Tak tomu bylo i u Vás a těší nás především Vaše spokojenost s návrhem paní Kulčárové, která se díky svým zkušenostem snaží zvolit to nejefektivnější řešení pro zákazníka. Vážíme si Vaší důvěry a děkujeme, že i nadále využíváte naše služby. Velmi se těšíme na další spolupráci.
Avatar autora Základní škola V. Hejny | 12.11.2021
Naprostá spokojenost, zboží dorazilo v pořádku. Perfektní spolupráce.
Avatar autora (Administrátor) 12.11.2021
Velice děkujeme Základní škole V.Hejny za hodnocení. Vaše spokojenost nás velice těší a děkujeme, že jste využily naše služby. V případě zájmu nám bude velkým potěšením další možná spolupráce.
KP Avatar autora Kroupa Petr (AD Stillerová) | 11.11.2021
Perfektní spolupráce. S paní Kulčárovou super domluva. Individuální přístup. Díky a až budu dokupovat další kousky regálu tak určitě u vás.
Avatar autora (Administrátor) 11.11.2021
Vážený pane Kroupa, velice Vám děkujeme za hodnocení a využití našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás prioritní a budeme se těšit na další případnou spolupráci.
SJ Avatar autora Star-fish jezírka s.r.o. | 10.11.2021
Skvělá komunikace s paní majitelkou, regály jsou intuitivní stavebnice. Vybavili jsme komplet novou prodejnu regály SU5 s barevnou úpravou na míru. Jsme maximálně spokojeni.
Avatar autora (Administrátor) 11.11.2021
Velice děkujeme firmě Star-fish za hodnocení. Především nás velmi těší spokojenost s našimi službami i výběru barevného provedení regálových sestav. Bude nám velkým potěšením případná další spolupráce.
O Avatar autora Ondřej Š | 10.11.2021
Kvalitní výrobek, dobra komunikace, velký výběr.
Avatar autora (Administrátor) 11.11.2021
Velice Vám děkujeme za hodnocení. Těší nás především Vaše spokojenost s kvalitou sortimentu a našich služeb.