Hodnocení obchodu

5,0 281 hodnocení
5
278x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
IV Avatar autora Iveta Vostrá | 14.4.2024
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážená paní Vostrá, velice Vám děkujeme za udělení 5 hvězdiček.
LD Avatar autora Libor Dubný | 9.4.2024
Maximální spokojenost. Paní K. byla velmi ochotná a vstřícná .
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážený pane Dubný, děkujeme Vám za ohodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše plná spokojenost s poskytovanými službami. To je pro nás vždy skvělým znamením, že našemu zákazníkovi byl věnován profesionální přístup.
HP Avatar autora HANA PŮŠOVÁ | 6.4.2024
Profesionální přístup, zájem o zákazníka i při menší zakázce. Určitě doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážená paní Půšová, velice Vám děkujeme za ohodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše kladná zkušenost s přístupem k našim zákazníkům. Individuálním řešením každé zakázky chceme našemu zákazníkovi poskytnout 100% servis, který povede k jeho maximální spokojenosti. Bez ohledu na velikost zakázky, dbáme na profesionální přístup a poskytnutí těch nejlepších služeb každému našemu zákazníkovi.
AK Avatar autora Andrea Křapová | 5.4.2024
Byla jsem velmi spokojená s paní, Kokoškovou, která byla ochotná a příjemná, rychlá. Nemám co vytknout. :-*
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážená paní Křapová, velice Vám děkujeme za ohodnocení našeho obchodu. Těší nás, že naše služby Vám byly poskytnuty v plné míře a vedly především k vaší spokojenosti. Pro p.Kokoškovou je vaše osobní pochvala, které si samozřejmě velmi cení, velkou odměnou za dobře odvedenou práci.
VH Avatar autora Věra Hajská | 28.3.2024
Spokojena.Příjemné jednání,zájem o zákazníka.Doporučuji obchod.
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážená paní Hajská, velice děkujeme za ohodnocení a doporučení našeho obchodu. Je pro nás pozitivní zprávou, že naše služby Vám byly poskytnuty v maximální míře a vedly především k vaší plné spokojenosti. To je pro nás vždy na prvním místě.
Z Avatar autora Zdeněk | 26.3.2024
Spokojenost. Přestože nakonec se jednalo jen o 2 regály, byla objednávce věnována ze strany dodavatele značná pozornost při definování konfigurace. Dodávka po objednání rychlá, do týdne doma. Chvíli trvalo, než jsem podle videonávodu přišel na to, jak se smontuje, ale pak to šlo jak po másle. POLICOVÉ REGÁLY SUPER - jsou pozinkované, není to bůhví jaká nádhera po estetické stránce, ale funkční na 100%. Do naší garáže stačí.
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Velice Vám děkujeme za ohodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že náš videonávod byl pro Vás nakonec srozumitelný a sestavení kovových regálů už pro Vás potom bylo hračkou. Samozřejmě jsme rádi i za Váš názor ohledně povrchové úpravy těchto regálů. Italská firma METALSISTEM, která se na světovém trhu pohybuje více než 50 let, zaručuje svým galvanizováním kovových regálů jejich delší trvanlivost a ochranu proti korozi. Nás především těší Vaše konečná spokojenost, která je pro nás nesmírně důležitá a to nejen s dodanými regály, ale také s poskytovanými službami. Neděláme rozdíly mezi velikostí zakázek, ale vždy trváme na individuálním přístupu ke každému našemu zákazníkovi a profesionálním zpracování jeho požadavku.
RM Avatar autora Radka Musilová | 25.3.2024
Maximalni spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 17.4.2024
Vážená paní Musilová, velice děkuje za hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše plná spokojenost s našimi službami i s dodaným proskleným pultem.
JH Avatar autora Jana Havrankova | 21.3.2024
Perfektní spolupráce, přijemné jednání a velmi rychlé dodání. Mohu jen doporučit..
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážená paní Havránková, velice děkujeme za ohodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše plná spokojenost s kvalitou poskytovaných služeb. To je pro nás vždy na prvním místě.
RP Avatar autora Romana Patrová | 18.3.2024
Úžasná spolupráce, profesionální přístup -rada při řešení našeho nového archívu. Navrhnutí optimálního řešení pro naše potřeby. Paní Kokošková je správný člověk na svém místě. Těším se na další nákup.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážená paní Patrová, velice děkujeme za ohodnocení našeho obchodu i kvalitu služeb. Jsme velice rádi, že jsme mohli být součástí tohoto projektu a společně navrhnout nejoptimálnější řešení do Vašich prostor. Vaše pochvala a spokojenost s přístupem paní Kokoškové je pro ni velikou odměnou, která ji velmi zahřála u srdíčka a velmi si toho cení.
MJ Avatar autora Martin Juras | 14.3.2024
Profesionální a lidský přístup, rychlé dodání, pohotové řešení poškození ze strany dopravce a následné vyřešení náhrady, která dorazila hned na druhý den. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážený pane Juras, velice děkujeme za hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s našimi službami. Velice nás mrzí poškození zásilky ze strany přepravce, za které se moc omlouváme. Nesmírně si ceníme Vašeho kladného přístupu k této komplikaci a jsme rádi, že se vše rychle napravilo. Ještě jednou moc děkujeme.
RP Avatar autora Radek Pechac | 13.3.2024
Velmi profesionální přístup. Vše bylo v pořádku.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážený pane Pechač, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu a služeb. Jsme velice rádi, že vše vedlo především k Vaší plné spokojenosti.
L Avatar autora Luboš | 13.3.2024
Naprostá spokojenost. Veliká pochvala paní Kokoškové za vynikající přístup k zákazníkovi. Je radost s takovým člověkem spolupracovat, který u práce přemýšlí za zákazníka a přichází s návrhy na nejvýhodnější řešení.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Velice Vám děkujeme za hodnocení našeho obchodu a služeb. Individuálním přístupem ke každé zakázce se vždy snažíme zákazníkovi navrhnout to nejlepší a nejefektivnější možné řešení. Vaše pochvala za práci paní Kokoškové je pro ni velkou odměnou, které si velice cení. Zakládá si především na perfektním přístupu k našemu zákazníkovi a jsme rádi, že naše spolupráce vedla k Vaší plné spokojenosti. To je u nás vždy na prvním místě.
AT Avatar autora Adam Trčka | 13.3.2024
Naprostá spokojenost.Skvělá domluva.Rychlá realizace.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážený pane Trčka, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že veškeré naše poskytované služby pro Vás byly pozitivní a těší nás Vaše spokojenost.
ZH Avatar autora Zdeněk Hnátek | 13.3.2024
Velká spokojenost s přístupem a poděkování paní Kokoškové, když vytušila, že chybuji a zavolala mi pro ujasnění mé chybné objednávky. Ještě jednou díky za profesionální přístup k zákazníkovi.
Avatar autora (Administrátor) 25.3.2024
Vážený pane Hnátek, velice děkujeme za ohodnocení našeho obchodu i kvalitu poskytovaných služeb. Pro p. Kokoškovou je Vaše pochvala velkou odměnou z dobře odvedené práce, která ji velmi zahřála u srdce. Zakládáme si na perfektním přístupu k našemu zákazníkovi a vždy se snažíme poskytnout 100% servis tak, aby vše vedlo především k jeho plné spokojenosti. Ceníme si Vaší pochvaly za profesionální přístup, který je u nás samozřejmně na prvním místě.
JV Avatar autora Jan Vokřínek | 11.3.2024
Velká spokojenost. Výborná komunikace, upřesnění rozměrů, úprava faktury.
Avatar autora (Administrátor) 12.3.2024
Vážený pane Vokřínek, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že naše služby pro Vás byly pozitivním přínosem a vše vedlo především k Vaší plné spokojenosti. To je pro nás vždy na prvním místě.
FM Avatar autora František Malina | 11.3.2024
Vše super
Avatar autora (Administrátor) 11.3.2024
Vážený pane Malina, velice děkujeme za hodnocení našeho obchodu a velice nás těší Vaše plná spokojenost s našimi službami i dodaným regálem.
RZ Avatar autora Radoslav Zeman | 8.3.2024
Super komunikace,ještě mi volali a ptali se mě na jaké rozměry pneu by měl byt ten regál...Paní byla velice ochotná a ještě mi objednávku změnila na větší rozměr...
Avatar autora (Administrátor) 11.3.2024
Vážený pane Zeman, velice děkujeme za ohodnocení našeho odchodu. Těší nás především Vaše spokojenost s kvalitou našich služeb. Záleží nám především na poskytování 100% servisu tak, aby náš zákazník dostal nejvhodnější regál na pneu, který odpovídá předpokládanému zatížení polic dle typu uskladňovaných pneumatik.
PL Avatar autora Petra Lukešová | 4.3.2024
Výborná komunikace, rychlé dodání, poslané veškeré dokumenty, návod, faktura - obratem .
Avatar autora (Administrátor) 5.3.2024
Vážená paní Lukešová, velice Vám děkujeme za ohodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší Vaše spokojenost s kvalitou našich služeb a jsme rádi, že jsme Vaši důvěru nezklamali.
PM Avatar autora Petr Macko | 28.2.2024
Opět a jako vždy velmi spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 3.3.2024
Vážený pane Macko, velice Vám děkujeme za hodnocení našeho obchodu. Těší nás především Vaše spokojenost s kvalitou našich služeb i dodaným regálovým systémem.
Ž Avatar autora Žák | 25.2.2024
Bez problémů a do týdne doručeno. Ochotně vytvořili novou objednávku s využitím všech dílů regálu, které jsme měli z minulosti nevyužité. A měli jsme navíc štěstí na akci doprava zdarma.
Avatar autora (Administrátor) 3.3.2024
Vážený pane Žák, velice vám děkujeme za ohodnocení našeho obchodu. Bylo pro nás potěšením zpracovat Vám cenovou nabídku tak, aby byly využity stávající komponenty. Jsme rádi, že veškeré naše služby vedly především k Vaší plné spojenosti a to je pro nás vždy na prvním místě.